Výroba potravin a nápojů čelí náročným výzvám, o tom bude dubnová konference Automatizace v potravinářství
Sektor výroby potravin a nápojů prochází turbulencemi, které kladou značné nároky na investiční manažery. O tom bude odborná konference Automatizace v potravinářství, která se uskuteční 4. dubna v Národním muzeu pivovarnictví v Kostelci nad Černými lesy. Výroba v tomto segmentu čelí výzvám, jako jsou zvyšující se náklady na energie, suroviny, obalové materiály nebo strojní vybavení. Výraznou roli nadále hrají i lidské zdroje, které jsou nejen mzdově stále nákladnější, ale nadále i nedostatkové. Konference si proto klade za cíl zodpovědět otázku rozdílu mezi efektivitou výroby a možnostmi úspor, rovněž tak nastínit jejich možnosti.
Řečníci a hosté pak budou hledat odpovědi na otázky jakým způsobem nacházet mezery v efektivitě výroby, jestli může podnik menší a střední velikosti efektivně investovat do automatizace, jak se může lišit pohled manažera výroby od názoru dodavatele, do jaké míry je účelné snižovat lidský faktor na výrobu, nebo jakým způsobem počítat návratnost investice.
Na konferenci se její účastníci potkají nejen s vrcholovým manažery největších českých i slovenských producentů potravin a nápojů, ale i s výrobci z řad středních či menších firem. Podrobnosti o programu a registrační formulář se nachází na portálu www.automatizacevpotravinarstvi.cz.
Kontakt: Petr Pohorský
E-mail: projekty@techfood.cz
Telefon: 777 793 395