
Saboreal uvádí na trh konzervované sardinky Papa Anzóis v pastelovém přebalu
Výrobce konzerv Saboreal se sídlem v Parchal na jihu Portugalska uvedl na trh sardinky Papa Anzóis, které nazval „prvními konzervovanými sardinkami, které se po letech dostali na pulty v západním Algarve. Společnost Saboreal si od nového produktu slibuje oživení důležité části kultury řeky Arade.
Tato vysoce kvalitní rybí konzerva, vyrobená tradičním procesem, je zabalena do nádechu modernosti, výrazných barev a rafinovaných detailů ve zlaté fólii. Každá příchuť má referenční číslo a barevný kód, který přitáhne pozornost zákazníka.
Konzervování ryb bylo kdysi hlavním průmyslovým odvětvím podél řeky Arade, ale po desetiletí bylo téměř zcela opuštěno. Manuel Mendes a Vincent Jonckheere ze Saborealu však věří, že našli perfektní recept na kvalitní konzervu sardinek.
„Vytvořili jsme vysoce kvalitní produkt a značku pro nadcházející desetiletí. Prostřednictvím této dlouhodobé vize chceme vrátit hrdost konzervování ryb do povodí Arade,“ říká Vincent Jonckheere.
Název „Papa Anzóis“ byl inspirován známou rybářskou bankou v západním Algarve.
„Chtěli jsme vzdát hold rybářským komunitám, které v průběhu let identifikovaly několik rybářských bank se zajímavými jmény,“ dodává Manuel Mendes.